Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rruga e Kavajës 94, Tiranë, Albania
0675517452   -   +355674154434

Ky dyqan eshte dega e B & H foto vidio New York. Cmimet tona nuk ndryshojn me cmimet e kesaj kompanie Amerikane , si dhe garancia eshte e njetje me qendren tone ne Amerike. Ju mirepresim. Vendodhja jone eshte mes spitalit gjerman dhe ambulances numer 9.

PAISJET PROFESIONALE

-Paisje pershtypin ose permjetet televizive ose degjuese,kamera te te gjitha llojeve(kamera filmi dhe elektronike)

-Aparate per transmetimin, incizimin ose riprodhimin e zerit ose te imazhit(manjetofon edhe video regjistrues dhe video riprodhues, mikrofone, konsole per perzierje, bokse zeri)

-Paisje ndricuese (Prozhektore,konvertues,mbajtesetreke mbeshe).

 

njoftojme qe kur behet funizilmi ne usa dyqni eshte i mbyllur.

 PER TE KONTAKTUAR NEPERMJET WHATSAPP : 0675517452

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment