Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Derma Center by HealthCare Project

Rr. Pjetër Bogdani Bllok
045 62 8282   -   068 679 0541
HealthCare Project, pas shumë vitesh eksperiencë në sektorin Italian të farmaceutikës me specializim në fushën e dermokozmetikës për trajtimin dhe bukurinë e lëkurës, sjell në Tiranë farmacine Derma Center!Mos hezitoni të na vizitoni pranë ambienteve bashkëkohore dhe moderne të Derma Center në Tiranë, Rr. Pjetër Bogdani përballë shkollës “11 Janari”

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment