Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

GLEALB NINA BALILI

RRUGA ALI KELMENDI
0684014617   -   0684014617

KLINIKA GJINEKOLOGJIKE nINA BABLILI E LICENSUAR DHE ME DOKUMENTACIONE TE RREGULLTA .

Glealb Nina Balili nje nder klinikat me te specializuar ne fushen gjinekologjikle. Ne kliniken Nina Balili behet trajtimi me nje profesionalizem te gjitha  rastet.

Profesionalizimi ne kete klinik  eshte fituar nga puna dhe pjesmarrja ne te gjitha seminaret dhe trajnimet si brenda dhe jasht vendit prej nje periudhe 31 vjecare.

Investimi per kliniken Glealb Nina Bablili ne zonen e kombinatit.

Puna e klinikes tone perfaqesohet nga  deshira per te sjell ne bote jete te shendetshme dhe te lumtura.

 

 

 

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment