Kerkojme 120 operatore dhe staf (Italisht/Spanjisht/Gjermanisht)


Kompania jone me pervoje mbi 5-vjecare ne sherbimin Call Center

kerkon 120 operatore dhe staf per fushaten FOREX
dhe Takime.Pagesat dhe bonuset jane me te lartat ne treg.Per me shume na nisni cv-ne tuaj ne adresen: hr@albaline.netJu mirepresim

:


Kategoria Call Center
Data e publikimit 26 Prill 2018 - 16:22
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail