Kerkojme Programues PHP


A jeni një programues PHP dhe jeni duke kërkuar për një punë? Keni njohuri me OOP? Atëherë kjo mundësi është për ju! Ne jemi në kërkim për programues me njohuri ne HTML, CSS, JavaScript dhe më shumë.Kërkesat:

- Njohuri të mira ne OOP dhe teorike dhe praktike

- Në gjendje për të hartuar klasa nga projektimi ne implementim në PHP

- Njohuri të shkëlqyeshme ne HTML, CSS dhe JavaScript (mundësisht jQuery)

- Aftësi të forta në MySQL

- Prirje të shkëlqyeshme për të vetë-mesuar dhe punë ne grup

Per me shume informacione na kontaktoni ne +355 (0) 4 45 00 371nga ora 09:00-13:00 14:00-17:00

Mirepresim cv tuaj ne hr@bluehat.al


Kategoria Punë
Data e publikimit 04 Mars 2019 - 17:05
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail