Tirane, PAPA'S Bakery kerkon te punesoje MENAXHERE


Ne ofrojmë për punonjësit tanë: 
 • Kontratë pune te Rregullt

 • Sigurime shoqerore dhe shëndetësore

 • Program trajnimi profesional

 • Program zhvillimi të karrierës

 • Pagesë konkurruese

 • Bonuse në varësi të performances

 • Kushte te mira pune

 • Rritje e përfitimeve sipas vjetërsisë në punë

Detyrat Kryesore
 • Të jetë në moshën 30-40 vjec.

 • Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose nivele më të larta.

 • Të jetë e gatshëme të punojë me kohë të plotë.

 • Të pëlqejë punën në grup dhe njerëzit.

 • Të ketë aftësi të mira komunikuese .

 • Të krijojë dhe ruajë marrëdhënie të mira me bashkepuntoret dhe koleget.

 • Të jetë e përkushtuar në punë, të ketë vetëbesim dhe vetë-motivim.

 • Të jetë e aftë të kryejë detyrat sipas prioriteteve që kanë. 


Kategoria Punë
Data e publikimit 26 Prill 2018 - 16:38
Telefon Shfaq Numrin
E-mail Shfaq e-mail