Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Autoshkolla
1
Sheshi Wilson, prane Eagle Mobile, tirana Tirana
2
Autoshkolla Studenti eshte mundesia juaj per te mesuar pa kushte mjetin dhe regulllat e qarkullimit.
Rruga Marko Bocari
3
Duke patur një ambient bashkëkohor në qendër të Tiranës dhe një staf të përkushtuar, ne jemi në gjendje t’u ofrojmë...
Parku Rinia
4
ME NJE EKSPERIENCE DISAVJECARE JU OFRON SHERBIME PER LEJE DREJTIMI TE KATEGORIVE "A", "B", "BE", "C", "CE", "D" NGA...
RRUGA KOMUNA E PARISIT
5
Asistence e plote deri ne dorezimin e patentes
RRUGA KOMUNA E PARISIT
6
Staf i kualifikuar dhe me eksperience disavjecare ofron garanci per perspektiven tuaj. Ambiente mesimi me kushte moderne bashkekohore.
RRUGA KARL GEGA
7
Staf i kualifikuar dhe me eksperience
RRUGA VASO PASHA
8
Ofrojm kurse per te gjitha kategorit e lejeve te drejtimit A,B,C,CE,D,DE
RRUGA HASAN SUFA
9
OFROJME SHERBIME PER LEJE NDERTIMI TE KATEGORIVE TE NDRYSHME
RRUGA BOGDANEVE
10
Ofrojme sherbime per leje ndertimi te kategorive te ndryshme nga inxhinjer dhe instruktore te kualifikuar dhe profesional.
Rruga Pjeter Budi