Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

EDES SH.P.K

BULEVARDI GJERGJ FISHTA
0692122460

PRODHIM VESHJESH DHE KONFEKSIONE

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment