Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

MIA TRAVEL & TOURS

Rruga Haxhi Hysen Dalliu
00355 4 223 6852   -   00355 68 224 2995

Mia Travel dhe Tours ju siguron nje sherbim te plote per ju si individ, biznesee, grupe dhe ture jashte shqiperise, por edhe ata qe planifikojne te kryejne pushimet brenda Shqiperise. Ne jemi te specializuar per tju gjetur biletat me ekonomike te avionave dhe trageteve, paketa turistike te te gjitha llojeve dhe standarteve , gjithashtu ofrojme rezervime hotelesh apo makina me qira.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment