Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Agjensi Punesimi
1
duapune.com është realizuar si një pikë takimi e kërkesave dhe ofertave të tregut të punës, ku punëkërkuesit dhe...
Tirane
2
Agjenci Punesimi, ne Tirane
Rruga Aleksandri i Madh
3
AGJENSI PUNESIMI.
RR. SAMI FRASHERI
4
Agjensi punesimi e standarteve te larta, e cila ofron sherbimin e ndermjetesimit ne tregun e punes.
RRUGA E KAVAJES
5
6
AGJENSI PUNESIMI.
RR. RAMAZAN SHIJAKU
7
Përmes Licensave Profesionale mundësojmë ndërmjetësimin për punësim në Shqipëri dhe përtej saj përmes partnereve të huaj në gjithë botën.
RRUGA ISMAIL QEMALI
8
ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
RRUGA E KAVAJES
9
AGJENSI PUNESIMI.
BLV. BAJRAM CURRI
10
Sjellim Risinë dhe Profesionalizmin e munguar deri tani në Punësimin tuaj!
RRUGA E KAVAJES
11
AGJENCI PUNESIMI.
RR. ASIM VOKSHI
12
Gjeni punë të mirë në Anegino
RRUGA ABDYL PAJO
13
AGJENSI PUNESIMI.
SHESHI RILINDJA
14
AGJENSI PUNESIMI.
RR. IBRAHIM RUGOVA
15
Agjenci Ndërkombëtare Punësimi
RRUGA BARDHOK BIBA
16
AGJENSI PUNESIMI.
RR. MINE PEZA
18
AGJENSI PUNESIMI.
RR. SULEJMAN DELVINA
19
AGJENCI PUNESIMI.
RR. ELBASANIT
20
AGJENCI PUNESIMI.
RR. THEMISTOKLI GERMENJI