Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Restorant Peshku
1
  Filetto House & Burgers     Offerta per i soci ITALIANS: calice di vino in omaggio
Rruga Comuna Parisit, Tirana
2
Delicatezze di Mare, ashtu si vetë emri është një cep deti në mes të Tiranës ku një mori delikatesash kulinare bashkjetojnë me...
Rr Reshit Collaku, 3
3
Kalamaro Fritto Tirana is a fish restaurant situated in the capital of Albania, Tirana.
Rruga Eshref Frasheri, Tiranë, Albania
4
RESTORANT PESHKU.
RRUGA E KAVAJES
5
RESTORANT PESHKU.
RRUGA SITKI CICO
6
RESTORANT PESHKU.
RRUGA PERLAT REXHEPI
7
RESTORANT PESHKU.
Rruga Nikolla Jorga, Tirana 1001, Albania
8
RESTORANT PESHKU.
RRUGA JOHAN VON HAHN
9
PRODHIME DETI KATERING SHERBEJME NE FAMILJE RR.E KAVAJES , PRANE ISH UZINES ENVER
Rruga e Kavajës, Tiranë, Albania
10
Me të drejtë Frutat e detit janë shndërruar në pjatën e preferuar jo vetëm në ditë të ngrohta ku deti dhe dielli bëjnë...
SHESHI AVNI RUSTEMI
11
Themeluar në vitin 1992 nga një peshkatar amator, që pasioni i tij arriti të krijojë këtë cmenduri. Stafi i specializuar me teknologjinë...
RRUGA SAMI FRASHERI
12
RESTORANT PESHKU.
SHESHI RILINDJA
13
RESTORANT PESHKU.
RRUGA MYSLYM SHYRI
14
RESTORANT PESHKU.
RRUGA SULEJMAN DELVINA
15
RESTORANT PESHKU.
RRUGA ISMAIL QEMALI