Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: SEKTORI I NDERTIMIT
1
Duke pare kerkesat e tregut firma jone ofron pune te ndryshme si ne oxhaqet e formave te ndryshme , barbeque , furra druri dhe pricarja si dhe aksesore plotesues si : tulla llac ,...
Rruga nacionale e vjeter Tirane