Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Palester
1
Me ELITE SPORTS ACADEMY jeto shendetshem dhe sportiv. Dance, Aerobi, Tae Kwon Do, Kick Thai box,Fitness&Gym, femije e te rritur. Staf Profesional. Qellimi i...
Rr. Don Bosko, 1 Tirana
2
Qendra jonë sportive paraqitet tek ju si filial i Klubit Sportiv më të njohur në Gjermani, KICKBOXEN DEUTSCHLAND. FBSA është një...
Bulevardi Bajram Curri
3
Aerobi Zumba Fitness TRX Body Building Palester
Rruga Astiri Aleksandri Madh
4
Gym Super Fitness "Almaro" Qendër sportive dhe stadium · Sporte dhe zbavitje Nje palester qe siguron te gjitha kushtet e mundshme per nje stervitje te...
Vila Bezart Mustafa
5
Ofrojme shumellojshmeri sportesh fizike si :fitness ,aerobi ,boks ,mma ,kercime sportive, pilates dhe crossfit i avancuar. Palester me kushte moderne dhe trajner te certifikuar .
Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë, Albania
6
PALESTER.
BULEVARDI ZOGU I
7
Ofrojm pergatitjen e fazave fillestare dhe ne vazhdim ne boks per grup moshat 10-`18 vjec.Jemi ekip pjese i ekipit zinxhir te Sport Klub Tiranes dhe cdo sportist merr pjese ne...
Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë, Albania
8
KOMPLEKSE TURISTIKE DHE ARGETUESE
LIQENI ARTIFICIAL
10
PALESTER.
BULEVARDI BAJRAM CURRI