Punoni me ne

Mundesi punesimi e drejtperdrejte me portalin neTirane.al

 
Ne vite kemi ndertuar nje model komercial dhe mbi te gjitha nje sistem shitjesh funksional qe na lejon te kemi shume kliente qe na besojne. Projekti yne nuk eshte i limituar ne territorin lokal por dhe ne ate kombetar. Kerkojme persona serioze, dinamike dhe profesionale, qe duan ti bashkohen grupit tone te konsulenteve komerciale si per te ndjekur klientet tane aktuale, ashtu edhe per te kontaktuar dhe per tju promovuar bizneseve te ndryshme ofertat tona. Garantojme asistence dhe mbeshtjetje duke ofruar instrumentet e nevojsheme per menaxhimin e klientit. Na kontaktoni duke plotesuar modulin e kontaktit per nje takim me ne.
Jemi te interesuar te ndertojme raporte partneriteti dhe bashkepunimi me kompani te ndryshme ne territorin kombetar, qe duan te shfrytezojne web-in per tu promovuar.
Po kerkojme persona qe duan te bashkepunojne ne ndertimin e materialeve te reja ne portal. Ne vecanti redaksia eshte e interesuar te njohe te rinj free lancer per sinjalizimin dhe vleresimin e eventeve qe ndodhin ne Tirane.
Nese jeton ne Tirane dhe e njeh mire ate, nese te pelqen menaxhimi I ndonje rubrike te vecante ne portalin tone ose mendon qe ke materiale interesante per te publikuar ne portalin tone na kontaktoni. Po kerkojme bashkepuntore free lancer per krijimin e materialeve te reja ne seksionin “Lajme”.
Nese mendon se ke ndonje propozim interesant dhe do ta realizosh se bashku me ne, kontakto me stafin tone.