Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Fast Food
1
Piceri, Spageteri, Creperi & Fast Food "1000 Buzeqeshje" ofron sherbim cilesor dhe gatime speciale te shijshme, te shpejta dhe te shendetshme. Ne ofrojme me te miren...
Rruga "Muhamet Gjollesha"
2
Tigelleria artigianale prodotti italiani La Tigella: La crescenta, o crescentina, o tigella (nella forma plurale: crescenti, o crescentine,...
Rruga Ibrahim Rugova
4
FAST FOOD.
RRUGA ELBASANIT
5
FAST FOOD.
RRUGA JANOSH HUNIADI
6
FAST FOOD.
AUTOSTRADA TIRANE - DURRES
7
FAST FOOD.
AUTOSTRADA TIRANE - ELBASAN
8
FAST FOOD.
RRUGA DON BOSKO
9
FAST FOOD.
RRUGA DRITAN HOXHA
10
FAST FOOD.
RRUGA 28 NENTORI
11
FAST FOOD.
RRUGA ARTIN BASHA
12
FAST FOOD.
RRUGA ARTAN LENJA
13
FAST FOOD.
RRUGA KOLI BANO
14
FAST FOOD.
RRUGA JORDAN MISJA
15
FAST FOOD.
BULEVARDI BAJRAM CURRI