Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

OPTIKA BOLOGNA

Rruga e Kavajës
0698750424
Enela Maliqaj MSc.
Specialiste ne Hipovision dhe Ortotike.
Qender Rehabilitimi e shikimit te ulet

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment