Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Studio Ligjore Vishaj

Rruga Reshit Petrela
068 203 6896   -   068 203 6896

Zyra e Avokatise dhe Konsulences Ligjore VISHAJ me përvojë intensive 15 vjeçare, ofron sherbime ligjore e juridike efektive. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tuaja urgjente.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment