Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

EUROFARMA T&Q TOLICA

RRUGA MYSLYM SHYRI
04 2234 048
EUROFARMA krijuar më 1994 si kompania e parë private farmaceutike. Një ndër kompanitë më të rëndësishme në distribucionin e medikamenteve dhe produkteve farmaceutike në Shqipëri të një c...
EUROFARMA created in 1994 is the first private pharmaceutical company. The most important company in importing and distributing pharmaceutical and medical products in Albania based on European.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment