Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
RRUGA SIRI KODRA
04 2255 163
Depo farmaceutike “Pegasus” sh.p.k, është përfaqësues dhe distributor ekskluziv i kompanive më të njohura në fushën farmaceutike, diagnostikuese, kimisë, analitike dhe laboratorike si: Pfizer, Alcon, Abbott Diagnostics, Agilent Technologist, Hologic, Konica Minolta, Fukuda-Denshi, Eppendorf, Becton-Dickinson, Faran, Huvitz, Trumpf Medical, Haag-Streit Surgical, Tomey, Randox, Scharlau, Metter Toledo, Ohaus, Seta, Peak Scientific, Intervet, Novartis Vet, Sigma Centrifuges, MESA Medical, etj.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment