Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
Rezultati për: Dj & Orkestra Dasmash
1
DJ ANDYSH Operon ne treg qe nga 2009 ofroj rezervime DJ per : -Private party -Birthday party -Tradicional events -Wedding party -student party me profesionalizem dhe korrektesi !
rr. e durresit
2
aldodeejay(Instagram)
TIRANE
3
DJ & ORKESTRA DASMASH
RRUGA BARDHOK BIBA
4
Jeta artistike ka qenë e larmishme duke filluar që me koncertet klasike të shumta brenda dhe jashtë vendit, ku nderthuren rrymat klasike dhe moderne....
TIRANE
5
DJ DHE ORKESTRA DASMASH
RRUGA RIZA CEROVA
6
Cilesia me e larte ne filmimet dhe fotot profesionale. Albume te gjitha formateve,.. qe momentet magjike te dasmes tuaj te rikthehen ne vitet qe do te...
Rruga Nikollë Kaçorri, Tiranë, Albania
7
Pjesëmarrja me fustanet e nusërisë dhe kombinimin e kostumit të dhëndërisë, kufetave, banketit dhe dekoreve do të jenë siç i...
RRUGA MYSLYM SHYRI
8
DJ DHE ORKESTER DASMASH
BLV. ZHAN DARK
9
Studio Muzikore
Rruga Dom Mark Dushi, Tiranë, Albania
10
DJ DHE ORKESTRA DASMASH
Rruga e Kavajës
11
DJ & ORKESTER DASMASH
RRUGA DON BOSKO
12
DJ DHE ORKESTER DASMASH
RRUGA E THESARIT
13
DJ SEMI...FEEL THE MUSIC
RRUGA BEGO HOXHA
14
FILMIME DHE MONTAZH
RRUGA SIRI KODRA
15
DJ DHE ORKESTER DASMASH
RRUGA JERONIM DE RADA
16
DJ DHE ORKESTER DASME
RRUGA FEDERIK SHIROKA
17
Productions, instrumentation, live performance
RRUGA RIZA CEROVA
18
Gaxi Dj ju ofron muziken me te bukur Shqipetare dhe ate te huaj te selektuar me se mire dhe miksuar ne menyre profesionale per ç do event tuajin !
Rruga Rreli, Tiranë, Albania