Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll

Albania-Auto

Rruga "Fortuzi" Pallati 10 Kati 1.
0682022275
Aktiviteti jone perqendrohet dhe dhenien e sherbimit te automjeteve me qera, te klasifikuara sipas markava dhe llojit ne funksion te kerkesave te klienteve tane.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment