Gjysem
Plote
Qendërzuar
Kycur
Mbyll
RRUGA E KAVAJES
0682068500

Një nga kompanitë më të mëdha në botë me këtë shërbim me përfaqësi në 90 vënde të botës, ofron markën Volkswagen, me gamën e saj: VW Polo, VW Polo Sedan, VW Golf, VW Touran, VW Jetta, VW Passat, VW Touareg. Volkswagen Gol duke filluar nga 17 Euro në ditë. Prenotoni në Tiranë dhe makinën do ta keni në dispozicion në çdo pikë të globit. Ofrohet gjithashtu dhe shërbimi me limuzinë, mikrobus dhe furgona.

Jepni vleresimin tuaj

Shkruani nje koment